Aplikacije

TikTok potvrdio da će lansirati verziju bez reklama uz mjesečnu pretplatu

TikTok, najpopularnija društvena mreža na svijetu, ili barem ako pod time podrazumijevamo broj aktivnih mjesečnih korisnika, testira program mesečne pretplate. Kao da vam pored Netflixa, Spotifya i još koječega treba još jedan servis za kojeg ćete plaćati pretplatu? Ako želite TikTok bez reklama, taj luksuz bi vas uskoro mogao koštati 5 dolara mjesečno.

Još ranije je unutar koda raznih beta verzija aplikacije bilo vidljivo da TikTok priprema ovakav program, a danas je ByteDance, kompanija koja je inače vlasnik ove platforme, to i potvrdila. Trenutno ograničen broj korisnika ima priliku testirati verziju TikToka bez reklama, a za sada nije poznato kad će ista biti dostupna široj javnosti.

Kako prenosi TechCrunch, verzija koja se trenutno testira nije namijenjena tržištu SAD-a, već „ostalima“ na engleskom govornom području. Što to točno znači za sada nije jasno, no pretpostavljamo da će ova mogućnost polako postati dostupna u zemljama gdje je engleski službeni jezik, iako nije isključeno da bi mogla doći i na ostale geolokacije ukoliko aplikaciju koristite na engleskom jeziku.