Sponzor

Top 6 razloga zašto kupiti novi Huawei Watch Fit 3 pametni sat

HUAWEI Watch Fit 3 pametni sat od nedavno je dostupan na lokalnom tržištu, a svi kupci ovog uređaja na dar dobivaju FreeBuds SE 2 bežične slušalice. Ponuda traje do 3.6. ili do isteka zaliha. Riječ je o najnovijem uređaju renomirane Huawei Watch Fit serije nosivih uređaja koji prati dizajnerski smjer „Fashion Forward“ kojim Huawei nastoji osigurati mjesto istinskog inovatora na tržištu pametnih nosivih proizvoda. Uređaj nasljeđuje klasični kvadratni dizajn ranijih modela Watch Fit serije te donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja, a u nastavku otkrijte glavne razloge za kupovinu ovog genijalnog gadgeta.

  1. „Fashion Squared“ dizajn

Nova HUAWEI Watch Fit 3 serija dolazi u četvrtastom, modernom i trendi obliku koji je prikladan za svakog korisnika. Sat je tanak samo 9,9 mm i težak tek 26 g, a tijelo od aluminijske legure i glatka metalna kopča su vrlo elegantni i odgovaraju svakom stilu dok zaobljeno kućište s uglatim rubovima dodatno ističe mladenački i odvažan stav novog dizajna. Huawei Watch Fit 3 sadrži ultra lagani 1,82-inčni AMOLED 2.5D zaslon visoke razlučivosti s nevjerojatnim omjerom zaslona prema tijelu od 77,4%.

  1. Poboljšane funkcije zdravlja

Nakon četiri godine i tri generacije, potpuno novi Watch Fit 3 predvodi trendove nosivih uređaja kombinirajući estetiku s performansama. Sat sadrži sveobuhvatna sportska i zdravstvena ažuriranja i korisnicima pruža poboljšano iskustvo korištenja aplikacije StayFit, kao i nove tehnologije za praćenje zdravlja TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5. Najnovija znanstveno utemeljena HUAWEI TruSleepTM 4.0 tehnologija za praćenje spavanja pruža sveobuhvatnu analizu kvalitete sna i pruža smjernice za što mirniji san. HUAWEI TruSeenTM 5.5 tehnologija omogućuje poboljšano praćenje vitalnih znakova, a ženskim korisnicima omogućuje i praćenje menstrualnog ciklusa.

  1. Zdravlje i sport

StayFit aplikacija može pomoći korisnicima da se zdravije hrane i da postignu bolju tjelesnu formu te im omogućuje zabilježiti svaki obrok u aplikaciji Huawei Health. Tu je i značajka Smart Suggestion koja korisnicima preporučuje razne sportove i aktivnosti, temeljene na navikama vježbanja, potrošnji kalorija, pa čak i vremenskim uvjetima. Sat podržava animacije za zagrijavanje i hlađenje tijela za uobičajene vježbe, uključujući trčanje, biciklizam i plivanje, a Huawei Health aplikacija nudi više od 660 tečajeva vježbanja koje je osmislila globalna fitness i lifestyle ikona Pamela Reif. Korisnicima je na raspolaganju više od 100 sportskih načina rada, uz neke prinove poput padela i nogometa.

  1. Povezivost

Korisnici HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata spomenuti uređaj mogu jednostavno spojiti s bilo kojim Huawei uređajem, poput Pura 70 Pro pametnog telefona, ali i sa svim ostalim Android i iOS uređajima.

 

  1. Baterija

Kako bi zadovoljio kriterije i navike najaktivnijih korisnika, baterija sata može izdržati do 10 dana uz samo jedno punjenje. Huawei Watch Fit 3 puni se brzo, a potrebno je svega 10 minuta punjenja kako bi uređaj imao dovoljno baterije da izdrži cijeli dan korištenja.

  1. Cijena

HUAWEI Watch Fit 3 dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 169 EUR za crni, bijeli i ružičasti model, čime ovaj sat definitivno kotira kao trenutni best buy na tržištu.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro pametni telefon ponovno pomiče granice inovacija u mobilnoj fotografiji. Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI Pura 70 Pro pametnog telefona u maloprodaji je 1.199,00 eura, a kupiti ga možete kod odabranih Huawei partnera.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

Huawei je nedavno predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode 41 mm HUAWEI WATCH GT 4 green pametni sat, nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te tvrtkin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona - HUAWEI MatePad 11"S. Osim navedenih inovacija, Huawei je u Dubaiju predstavio slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke, novu nijansu open ear slušalica FreeClip te HUAWEI MateBook 14 prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia - YouTube

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/