Ostalo

UZ MATE 50 PRO ISKORISTITE OPCIJE NOĆNE FOTOGRAFIJE U POTPUNO NOVOM SVJETLU.

Noćna fotografija je zanemareni segment kojoj se mnogi umjetnici boje pristupiti. Budući da zahtijeva više opreme nego inače, mnogi amateri ili čak ambiciozni fotografi mogu se osjećati podosta obeshrabreno pred uvjetima snimanja, poglavito onih putem kamere pametnog telefona. Izazov kada je u pitanju pronalaženje savršenog gadgeta s pouzdanom kvalitetom objektiva i automatskih načina fotografiranja može biti i veći ako korisnici preferiraju korištenje pametnog telefona za fotografiranje spontanih ili akcijskih trenutaka u uvjetima s malo svijetla.

Mate 50 Pro pametni telefon na ove izazove odgovara vrlo suvremeno. S velikim fokusom na tehnologiju kamere, ovaj pametni telefon izgrađen je s snažnom prednjom i stražnjim kamerama za sve korisnike, uključujući i one koji aktivno objavljuju svoje živote na društvenim mrežama i vole fotografirati čak i u najobičnijim trenutcima kako bi ovjekovječili svoje svakodnevne korake. U paket funkcija kamere i fotografije Mate 50 Pro pametnog telefona uključena je značajka Super noćni način rada koja korisnicima daje idealan alat koji će im olakšati snimanje sjajnih noćnih fotografija bez obzira kad i gdje ih snimali, donoseći izvrsne detalje izvan uobičajene percepcije ljudskog oka unutar tamnih scena, kao i iskorištavanje njegovih snažnih senzora svjetla i tehnologije rekonstrukcije na razini piksela za povećanje svjetline tamnih područja.

Kamera s ultra otvorom blende od 50 MP prima 24% više svjetla, zahvaljujući ultra velikom otvoru blende i RYYB senzoru, koji besprijekorno radi s XD Fusion Pro tehnologijom kako bi svjetlina i kontrasti ostali netaknuti. Super noćni način rada vodi vas duboko pod okriljem tame, hvatajući detalje koji odgovaraju svakom neonski osvjetljenom noćnom krajoliku.

Za inspiraciju i buđenje kreativca donosimo prijedlog nekoliko posebnih prilika i scenarija za noćne snimke.

Sanjivi gradski pejzaži noću

Grad nikad ne spava. Velike urbane sredine noću ožive sa novim pogledom na svjetleće zgrade i jarka neonska svjetla. Snimite horizont grada sa stražnjom kamerom Mate 50 Pro, koja dolazi i sa širokokutnom kamerom od 13 MP koja omogućuje snimanje gradskog pejzaža u njegovom punom sjaju. Također, uz značajku Motion Blur mogu se izostaviti i zaobići pokretne smetnje u pozadini objekta, kao što su automobili ili prolaznici, te zadržati oštar fokus na objektu fotografije.

Portreti tamne, noir tematike

Popularizirana neo-noir i futurističkim filmovima, slabo osvijetljena portretna fotografija vratila se kao jaki stilski trend i istraživali su je mnogi mladi umjetnici današnjice. Ove snimke karakterizira vizualna međuigra svjetla i sjene, kao i korištenje prigušenog osvjetljenja. Mate 50 Pro olakšava eksperimentiranje s ovim stilom i putem inteligentnih algoritama i naprednom tehnologijom smanjuje šum. Mobilna kamera ovog pametnog telefona može osigurati fotografije optimizirane svjetline i s manje šuma kao  i povećati dinamički raspon, stvarajući savršene noćne portrete.

Avanture i zabava za sve noćne tipove

Za noćne tipove koje su aktivniji i kreativniji čim sunce zađe, Mate 50 Pro savršeni je izbor za snimanje svih spontanih i zabavnih trenutaka. Bilo da se radi o koncertima, užurbanim noćnim izlascima i istraživanjima novih gradova ili jednostavnoj večeri s prijateljima, s Mate 50 Pro kamerom nećete morati pregledavati galerije koje su pretamne, mutne i dosadne. Uz 50 MP stražnju kameru osigurana je visoka svjetlosna osjetljivost koja uključuje vrhunski RYYB niz filtara boja koji zamjenjuju zelene piksele u senzoru žutim pikselima, povećavajući unos svjetla za 24 posto, što učinkovito poboljšava performanse kamere u okruženjima sa slabim osvjetljenjem i snima jasne noćne fotografije bogatih detalja.

Noćna čuda prirode

Oni koji uživaju u kasnim noćnim šetnjama prirodnim rezervatima i parkovima nisu začuđeni ako na svom putu pronađu mnoštvo iznenađenja poput divljih životinja ili astroloških fenomena poput zvijezda. Uz Super noćni način rada olakšano možete ovjekovječiti noćna stvorenja u njihovim prirodnim staništima i ponosno zabilježiti fantastične fotografije u svoj foto album ili na društvene mreže. Štoviše, prirodna okruženja često zadivljuju zvjezdanim noćnim nebom koje vrijedi snimiti kamerom, a Mate 50 Pro pametnim telefonom, fotografiranje živopisnog noćnog obzora lakše je nego ikada.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska