Vodstvo OnePlusa priznalo da radi na “pristupačnom” uređaju

Nakon što je internet počeo brujati o mogućem izlasku novog OnePlus modela srednjeg cjenovnog razreda, izvršni direktor Pete Lau priznao je da kompanija radi na „pristupačnom“ uređaju, no za sada nije dao nikakav konkretni detalj.

Podsjetimo, radi se o modelu OnePlus Z, koji bi se trebao prodavati po cijeni od oko 400 eura, što je otprilike dvostruko manje od aktualnih top modela OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro. Trebao bi biti pokretan Snapdragonom 765, dakle nešto slabijim procesorom od onog ugrađenog u top modele, no ne treba zabraviti da i on donosi integrirani 5G modem.

Što se ostatka konfiguracije tiče, količina RAM-a bi trebala iznositi 8, a interne memorije 128 GB. Zaslon bi trebao raspolagati dijagonalom od 6,4 inča i 90 Hz stopom osvježavanja, a baterija kapacitetom od 4000 mAh.

Ono o čemu za sada nema konkretnih informacija je kamera, no s obzirom na cijenu, za očekivati je da će biti nešto slabija od onih dostupnih u skupnija dva modela.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT