Aplikacije

WhatsApp od sada nudi mogućnost da sami sebi šaljete poruke

Koliko ste se puta našli u situaciji da iz nekog sami sebi pošaljete e-mail? Vjerojatno mnogo, a razlog tome može biti brzi prijenos neke datoteke na drugi uređaj ili pak samo podsjetnik za neku obvezu. Za potonje postoji zaista mnogo rješenja, poput raznih to-do lista, Google keep aplikacije i sl., no one često znaju biti previše komplicirane, odnosno iziskuju previše koraka za trivijalnu radnju kao što je uzimanje brzinske zabilješke.

Zato vam sada WhatsApp nudi mogućnost da sami sebi pošaljete poruku, i to na vrlo jednostavan način. Za inicijalnu poruku morate odabrati novi chat i kliknuti sebe, a kasnije se cijela radnja svodi na jednostavno odabiranje samog sebe iz liste chatova i jednostavno upisivanje poruke. Naravno, i taj chat će se nakon nekog vremena napuniti, te će možda izgledati kao da se svađate sami sa sobom, ali i taj problem možete riješiti jednostavnim brisanjem poruka, kao i u ostalim chatovima.

Eto, ukoliko ne patite od poremećaja višestrukih osobnosti ili imate prejak ego, ova mogućnost u WhatsAppu bi vam mogla biti od koristi.