Xiaomi električni romobil M365 u Tomtopu za samo 450 dolara, uz besplatnu dostavu iz EU skladišta

Tomtop web trgovina danas je za naše čitatelje pripremila posebno zanimljiv proizvod – Xiaomi električni romobil M365. Ovim vozilom možete vrlo brzo doći do svog odredišta, neovisno o prometnoj gužvi, a poslužit će i kao zabava za vašeg školarca.

M356 ima elektromotor snage 250W, postiže maksimalnu brzinu 25 km/h, a njegova 280 Wh baterija mu omogućuje punih sat vremena vožnje ovom brzinom. Romobil je težak 12,5 kg i lako sklopiv, a dopuštena masa vozača je 100 kg. Vrijeme punjenja baterije iznosi oko 5 sati.

Cijena Xiaomi M365 romobila u Tomtop web trgovini, uz korištenje WD5151 kupon koda iznosi 450,00 dolara uz besplatnu dostavu iz EU skladišta, što znači da na njega ne morate plaćati dodatne troškove carine i/ili PDV-a. Detalje o proizvodu pogledajte ovdje, a ostalu ponudu iz Tomtopa ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]