Xiaomi Mi Band 4 osvanula na prvim fotografijama

Xiaomi ove godine planira predstaviti novu verziju svoje popularne fitness narukvice Mi Band 3 koja je prodana u više od milijun primjeraka. Mi Band 4 je prošla proces certificiranja na Tajvanu što je otkrilo da će nova verzija u odnosu na prethodnu doći s Bluetooth 5.0 vezom ali i NFC-om koji bi kao i do sada mogao biti ograničen na kinesko tržište.

Proces certificiranja je otkrio i prve fotografije Mi Banda 4 koje otkrivaju da se dizajn glavnog modula očekivano nije pretjerano promijenio u odnosu na prethodnu verziju, no neke promjene su očite. Prednja kapacitivna tipka bi tako mogla biti osvjetljena što sugerira svjetliji prsten unutar nje.

Promjene na stražnjoj strani su vidljive u novom položaju konektora za punjenje što bi napokon moglo omogućiti jednostavnije punjenje putem magnetske koljevke ili konektora, a optički senzor otkucaja srca djeluje unaprijeđeno.

Narukvica bi trebala biti predstavljena krajem 2019. godine, a do tada ćemo sigurno saznati više informacija.

Via / Izvor

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]