Xiaomi Mi Band 4 osvanula na prvim fotografijama

Xiaomi ove godine planira predstaviti novu verziju svoje popularne fitness narukvice Mi Band 3 koja je prodana u više od milijun primjeraka. Mi Band 4 je prošla proces certificiranja na Tajvanu što je otkrilo da će nova verzija u odnosu na prethodnu doći s Bluetooth 5.0 vezom ali i NFC-om koji bi kao i do sada mogao biti ograničen na kinesko tržište.

Proces certificiranja je otkrio i prve fotografije Mi Banda 4 koje otkrivaju da se dizajn glavnog modula očekivano nije pretjerano promijenio u odnosu na prethodnu verziju, no neke promjene su očite. Prednja kapacitivna tipka bi tako mogla biti osvjetljena što sugerira svjetliji prsten unutar nje.

Promjene na stražnjoj strani su vidljive u novom položaju konektora za punjenje što bi napokon moglo omogućiti jednostavnije punjenje putem magnetske koljevke ili konektora, a optički senzor otkucaja srca djeluje unaprijeđeno.

Narukvica bi trebala biti predstavljena krajem 2019. godine, a do tada ćemo sigurno saznati više informacija.

Via / Izvor

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT