Xiaomi Mijia G1 robotski usisavač i Mijia 1X pametni ventilator u Tomtopu po vrlo povoljnim cijenama

Tomtop web trgovina iz svoje bogate ponude danas je izdvojila dva proizvoda koja ćete sasvim sigurno dobro iskoristiti u kućanstvu ili u uredu. Prvi je robotski usisavač Xiaomi Mijia G1 usisnog potiska 2200 Pa, a za autonomiju od 90 minuta rada zadužena je 2500 mAh baterija. Usisavač sadržava i spremnik s vodom kapaciteta 200 ml, kao i električnu pumpu, što će osigurati savršenu čistoću svih vrsta podnih površina. Cijena ovog usisavača iznosi 152,99 eura, s napomenom kako se dostava vrši iz EU skladišta, što znači da na ovu cijenu ne plaćate dodatne namete. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

Drugi zanimljivi proizvod iz današnje ponude Tomtopa je Xiaomi Mijia 1X pametni ventilator kojim možete upravljati putem WiFi mreže. Koristi se s aplikacijom Mi Home, dostupnom u Google Play trgovini. Ovdje napomenimo kako spomenuta aplikacija podržava rad i s mnogim drugim Xiaomi uređajima, uključujući i Android TV. Cijena ovog proizvoda u Tomtopu iznosi 67,99 eura, a ponudu i detalje o proizvodu možete pronaći ovdje. Isporuka ovog uređaja također se vrši iz EU skladišta.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT