Xiaomi Redmi Note 5 s 18:9 zaslonom uhvaćen na djelu

Jednom kad se pokrene lavina, teško ju je zaustaviti. Ovogodišnja lavina su zasloni smartfona s omjerom stranica 18:9 i znatno užim rubovima oko zaslona, čak i u uređajima iz srednje klase. Xiaomi bi mnogima mogao održati lekciju na tom području jer iako nije bio prvi s izuzetno uskim rubovima, znatno je popularizirao taj novi dizajn. Štoviše, mnogi kineski smartfoni sad nose naziv “mix”, prema izvornom Xiaomi Mi Mixu.

Ovdje smo iz drugog razloga, a to je novi dizajn Xiaomi Redmi Note uređaja koji su sada u petoj generaciji. Na fotografiji se vidi kolika je razlika na prednjoj strani u odnosu na Redmi Note 4, dok stražnja strana nije promijenjena, eventualno uz dodatak još jedne kamere, kao na Redmi Pro.

Nemamo podataka kolika je zapravo dijagonala zaslona, ali možemo pretpostaviti da će imati MediaTek procesor, 4 GB RAM-a i bateriju oko 4000 mAh. Naravno, ovaj model nema previše dodirnih točaka s nedavno testiranim Redmi Note 5A Prime.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]