Android 9 Pie na Note 9 donosi „Dark mode“ [Prvi screenshotovi]

Nedugo nakon što smo kritizirali Samsung za sporu nadogradnju na nove verzije Androida, stižu i prve i slike kako će Android 9 Pie izgledati na Galaxyju Note 9. Screenshotovi dolaze iz XDA zajednice, koja je otkrila izgled novog Androida sa Samsung Experience 10 nadogradnjom sučelja.

S obzirom da se radi o ranoj fazi razvoja, moguće je da će konačna verzija stići u donekle izmijenjenom izdanju. Jedna od najzanimljivijih novosti je tzv. Dark mode, odnosno način rada s tamnom pozadinom, što je ugodnije za oči, posebice u noćnim, odnosno mračnim uvjetima.

Prema onome što je ekipa iz XDA uspjela iskopati iz ove rane verzije softvera, mnoge su aplikacije u izvjesnoj mjeri nadograđene, odnosno redizajnirane u skladu s novim sučeljem, za najzanimljiviji dio opet je mogućnost njihovog korištenja u tamnom načinu, dakle s obrnutim kontrastom boja.

Kad će Android 9 Pie stći na Note 9, u ovom trenutku teško je prognozirati, ali ako ćemo vjerovati Samsungovoj podružnici u Francuskoj, to se neće dogoditi prije početka sljedeće godine.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]