Samsung bi prve nadogradnje na Android 9 Pie mogao početi puštati tek početkom sljedeće godine

Iako Googleovi Pixeli još uvijek nisu službeno predstavljeni, Android 9 Pie već živi na nekim novijim uređajima. Novu pitu već su mogli okusiti vlasnici OnePlusa 6, a nedavno je krenula i na Nokiju 7 Plus. Naravno, oni koji su kupili novi Sony Xperia XZ3, uređaj su u startu dobili s najnovijom verzijom Androida. Isto tako je i Huawei nedavno počeo puštati stabilnu verziju za Mate 10 Pro, koju bi uskoro trebali dobiti svi vlasnici ovog modela.

Samsung, trenutni broj jedan kad su isporuke smartfona u pitanju, još uvijek nije objavio službene planove za nadogradnju svojih modela na najnoviju verziju Androida, no francuska podružnica ove kompanije je najavila da bi se to moglo dogoditi početkom sljedeće godine, prenosi Sammobile. Ovakav vremenski okvir zapravo ni ne čudi, ako u obzir uzmemo podatak koliko je Samsungu trebalo da S8 i S8+ nadogradi na Oreo.

Bilo kako bilo, ipak se nadamo da će Samsung ove godine malo požuriti i svoje uređaje nadograditi na Android 9 Pie.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT