Apple

Apple najavio „Scary fast“ event. Stižu Macovi s M3 procesorima?

Apple je objavio službenu pozivnicu svima koji žele pratiti online event koji će se održati 30. listopada, dakle dan prije popularnog Halloweena, odnosno noći vještica. Iz pozivnice se može iščitati da će event početi u 17:00 po kalifornijskom vremenu, a to znači u 2:00 po srednjeeuropskom, no nama će satovi tada već pokazivati 31. listopada.

Najveći Appleovi fanovi vjerojatno neće čekati snimku ovog događaja, već će ju pratiti uživo, makar ne spavali cijelu noć, a ono što možemo očekivati su nova Mac računala.

Za sada nije jasno koje će modele Apple predstaviti, no iz dosadašnjih glasina smo mogli razbrati da će svjetlo dana napokon ugledati novi iMac. Pored njega, trebali bi biti predstavljeni i novi MacBook Pro prijenosnici, vjerojatno u 14“ i 16“ veličinama. Najzanimljiviji dio će biti ako se ostvare previđanja o novom M3 procesoru koji bi ih trebao pokretati, a i sam slogan „Scary fast“ koji stoji na pozivnici, upućuje na veliki napredak u brzini. Naime, Apple M3 bi trebao biti izrađen u TSMC 3nm procesu, što će ga činiti najbržim i realno najsnažnijim u svijetu prijenosnih računala