Budite sigurni i opušteni uz Samsung Galaxy telefone

Imati pametni telefon danas znači biti povezan bez smetnji, raditi ono što voliš, ostati produktivan i zabavljati se u svakom trenutku. Tehnologija mobilnih telefona prilagodila se novoj stvarnosti, kako bi korisnici u svakom trenutku ostali informirani i povezani. Samsung kroz svoje uređaje nastoji pomoći korisnicima da ostanu fizički aktivni i produktivni.

Zašto nam treba PlayStore?

Preuzimanje aplikacija ili datoteka direktno s web stranica može predstavljati sigurnosni rizik za podatke. Pomoću aplikacije Google Alerts korisnici mogu vidjeti je li neka aplikacija štetna za preuzimanje. Bez ove usluge i potpore morali biste surfati internetom „na slijepo“ zbog čega možete platiti i visoku cijenu.

Povežite se bolje uz Google

Za one koji u svom kalendaru imaju velik broj sastanaka ili žele nadoknaditi vrijeme koje provode s prijateljima, Samsung je u partnerstvu s Googleom predstavio HD video pozive (FHD) putem platforme Google Duo. Ova platforma ne nudi samo kvalitetne i brze video pozive, već́ omogućuje da se pridruži do dvanaest ljudi. Pored toga, uz širokokutni režim koji je dostupan na najnovijim Galaxy uređajima i stabilnu Wi-Fi povezanost, rad od kuće bit će mnogo produktivniji. Ova inovacija uvedena je na modelima Galaxy S20 i Galaxy Z Flip.

Sve Google aplikacije i usluge, kao što su Gmail, Google Maps, Google Calendar, Google Drive, Google Photos i mnoge druge, već su dostupne i unaprijed instalirane, bez ograničenja. Kada se radi o količini dostupnih podataka, Google Maps ima najveću bazu i odlično se uklapa s Google Earth i Google Streetview, koji zajedno čine sistem za navigiranje s najvećim brojem korisnika u svijetu. Uz ove aplikacije korisnici više ne moraju brinuti hoće li se izgubiti ili odlutati u pogrešnom smjeru.

Neometani rad uz Google i Microsoft

Imati direktan pristup Microsoft Officeu i aplikacijama veoma je korisno kada radite ili učite na daljinu. Suradnja s tvrtkom Microsoft pruža pristup alatima koje koristimo svakodnevno, kao što su skeniranje i potpisivanje PDF dokumenata i konvertiranje slika u Excel tabelu.

Najbolje aplikacije za zabavu – bez rizika

Gledanje televizijskih emisija i filmova jedan je od omiljenih izvora zabave. Zahvaljujući poboljšanoj integraciji s Galaxy uređajima i lakšem pristupu ovoj platformi putem aplikacija Samsung Daily, Bixby i Finder korisnici će otkriti najbolji sadržaj sa Netflixa. Mogu uživati i u omiljenoj glazbi uz Spotify ili četiri mjeseca besplatnog pristupa video sadržaju putem YouTube Premiuma, koji omogućuje emitiranje sadržaja čak i dok je ekran isključen ili se koriste i druge aplikacije. Glazba s YouTube platforme je sada dostupnija nego ikada prije zbog integracije s Google Play Music, koja korisnicima dozvoljava da pjesme slušaju odvojeno od videa.

Isto tako, svi Samsung Galaxy pametni telefoni i tableti imaju kontinuiranu podršku za ažuriranje četiri godine, što poboljšava performanse Android operativnog sistema, optimizirajući performanse i produžavajući životni vijek proizvoda. Istovremeno, osigurava se sigurnost osobnih podataka korisnika kroz sigurnosnu zaštitu najvišeg ranga.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT