Chrome od sada nudi jednostavno slanje web stranica na vaše druge uređaje

Ako već niste primijetili, novi Googleov Chrome 77 za Windows, macOS, iOS i Android dobio je vrlo zanimljivu novost. Web stranice otvorene u ovom pregledniku od sada jednostavno možete „slati“ na svoje druge uređaje.

Na Windowsima i Macu, desnim klikom na željeni tab otvara se podizbornik koji nudi opciju „send to your devices“, što će vam znatno olakšati manipulaciju među uređajima koje koristite.

Na Androidu ćete morati ući u „share“ podizbornik i pronaći Chrome ikonicu, nakon čega će se pojaviti popis vaših aktivnih uređaja. Ukoliko primate poslanu web stranicu, na mobitelu ćete samo morati odobriti njezino otvaranje.

Chrome je i do sada nudio mogućnost sinkronizacije otvorenih tabova između više uređaja, ali sada je cijeli postupak znatno jednostavniji. Naravno, na uređajima među kojima dijelite web stranice, morate biti prijavljeni u isti Google račun.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT