Chrome od sada nudi jednostavno slanje web stranica na vaše druge uređaje

Ako već niste primijetili, novi Googleov Chrome 77 za Windows, macOS, iOS i Android dobio je vrlo zanimljivu novost. Web stranice otvorene u ovom pregledniku od sada jednostavno možete „slati“ na svoje druge uređaje.

Na Windowsima i Macu, desnim klikom na željeni tab otvara se podizbornik koji nudi opciju „send to your devices“, što će vam znatno olakšati manipulaciju među uređajima koje koristite.

Na Androidu ćete morati ući u „share“ podizbornik i pronaći Chrome ikonicu, nakon čega će se pojaviti popis vaših aktivnih uređaja. Ukoliko primate poslanu web stranicu, na mobitelu ćete samo morati odobriti njezino otvaranje.

Chrome je i do sada nudio mogućnost sinkronizacije otvorenih tabova između više uređaja, ali sada je cijeli postupak znatno jednostavniji. Naravno, na uređajima među kojima dijelite web stranice, morate biti prijavljeni u isti Google račun.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]