Dosadili su vam zakrivljeni zasloni? Samsung Galaxy Note 20 bi mogao doći s ravnim

Kad je Samsung prvi put lansirao uređaj sa zakrivljenim zaslonom na rubovima, mišljenja su odmah bila podijeljena. Jedni su bili oduševljeni, uglavnom dizajnom, dok je određeni broj korisnika prigovarao na ergonomiju takvog uređaja, ali i povećanu osjetljivost zaslona na oštećenja, što je objektivan problem.

Mi spadamo u ovu drugu skupinu, i ako ste nas redovito pratili, mogli ste primijetiti da često grintamo na zakrivljene zaslone, iako smo se zbog, praktički, nemogućnosti izbora morali prilagoditi.

Naime, ostali proizvođači su Samsung slijedili u stopu, počeli lansirati štancati sa zakrivljenim zaslonima i to mahom one u top klasi. Ovo ludilo je uskoro zahvatilo praktički cijelu industriju, a jedini koji se tome odupro je Apple, za što svakako zaslužuje pohvalu.

U međuvremenu je Samsung smanjivao stupanj zakrivljenja i uređaji su postali upotrebljiviji, da bi na posljednjem modelu Galaxy S20 Ultra to zakrivljenje postalo gotovo neprimjetno. Aleluja!

Tako sada najnovije glasine sugeriraju da će nadolazeći Galaxy Note 20 stići s potpuno ravnim zaslonom, što svakako pozdravljamo, jer je tek olovku nezgodno koristiti na zakrivljenom zaslonu. S druge strane, iste glasine najavljuju da će veći model – Galaxy Note 20+, odnosno Galaxy S20 Ultra (ovisno kako će ga Samsung nazvati), ipak zadržati zakrivljeni zaslon. Iskreno se nadamo da se to neće dogoditi, odnosno da će to zakrivljenje biti minimalno, barem kao na spomenom Galaxy S20 Ultra.

Predstavljanje Notea 20 i njegovog većeg brata možemo očekivati u kolovozu, no zbog pandemije Koronavirusa, događaj bi se mogao održati online.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT