Evleaks objavio press render Pixel 4 uređaja

Poznati cinker tehnološke industrije Evan Blass (@evleaks) objavio je navodni službeni render nadolazećeg Google Pixel 4 uređaja.

Izgled nadolazećeg Pixela u ovom trenutku nije neka nepoznanica jer su videa i fotografije uređaja već dostupne po internetu. Objavljeni press render upućuje na to da Pixel 4 neće imat stražnji senzor otiska prsta, što znači da je ili pomaknut ispod zaslona ili će za biometriju biti isključivo odgovorno prepoznavanje lica. Postoji i mogućnost da je senzor ugrađen na bok, no izuzev par uređaja poput Galaxy S10e i nekih Sony Xperia, to nije popularno rješenje kod proizvođača.

Po pitanju dizajna, naprijed vidimo poprilične rubove, posebice iznad zaslona gdje bi trebao biti smješten “Motion sensing” radar, kojeg je sam Google najavio prije 3 mjeseca. Uređaj naprijed neće biti simetričan, nego je gornji rub veći od donjeg, što bi nekima moglo smetati.

Otraga nalazimo dvostruku kameru s izgledom i lokacijom kućišta sličnom iPhoneu 11. Na renderima je prikazan uređaj u crnoj boji, na kojem se može primjetiti da će tipka za otključavanje imati bijelu boju, što je u stilu dizajna i igranja s bojama na Googleovim Pixel uređajima.

Predstavljanje novih Pixela zakazano je za 15. listopada u New Yorku.

via

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT