Google Pixel 4 i Pixel 4 XL bit će službeno predstavljeni 15. listopada

Google je poslao pozivnice za službeno predstavljanje novog hardvera koje će se održati 15. listopada u New Yorku. Tada bi se prema špekulacijama trebali službeno otkriti svi detalji o nadolazećim smartfonima Pixel 4 i Pixel 4XL, a uvijek postoji mogućnost i da vidimo još koji gadget poput novog Pixel Slate tableta ili pametnog zvučnika.

O Pixelu 4 i Pixelu 4XL već se mnogo toga zna. I sam Google obznanio je postojanje tih uređaja objavivši krajem srpnja da novi Pixeli dolaze sa podrškom za otključavanje uređaja licem i motion sense geste za navigaciju sučeljem.

Google je sam objavio i službeni render Pixela 4 koji pokazuje modul trostruke kamere smješten na poleđini, a mnoštvo fotografija i videozapisa uređaja pojavilo se na internetu.

Pixel 4 trebao bi imati 5,8-inčni AMOLED zaslon, dok bi XL verzija trebala doći sa 6,3-inčnim AMOLED-om sa stopom osvježavanja zaslona od 90Hz. Oba Pixela trebala bi imati 6GB RAM-a i 128GB interne memorije, a manji bateriju od 2.800mAh, dok bi na većem trebala imati kapacitet 3.700mAh.

Kamere, kao i uvijek, bit će najjači aduti ovog uređaja, uz naravno Android One i višegodišnju sofversku podršku. Primarne kamere trebale bi imati senzor od 12MP s otvorom blende f/1.7. Navodno će se koristit Sonyjev IMX363 za primarnu kameru, dok bi se 16MP IMX481 trebao koristiti za telefoto kameru.

Za informacije o cijeni i dostupnosti, kao i drugim detaljima poput procesora, treba pričekati službeno predstavljenje.

via

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT