Google Pixel 4: procurile nove fotografije

Iako se službeno predstavljanje očekuje tek u listopadu, slike Googleovog Pixela 4 već su sada počele su kružiti internetom. Uostalom, sličnu situaciju smo imali i lani, kad su Pixeli 3 također procurili debelo prije vremena.

Na najnovijoj fotografiji vidimo uređaj sa zaslonom od ruba do ruba (vjerojatno u zaštitnoj maskici), te s dvostrukom selfie kamerom unutar njega, slično kao na Samsungu Galaxy S10+.

Ipak, nove slike donekle proturječe dosadašnjima, tako da je moguće da se radi o jednom od prototipova koji ne moraju nužno ugledati svjetlo dana.

Kako god Pixel 4 (XL) izgledao sprijeda, zanimljivu situaciju imamo i straga, gdje renderi na temelju dostupnih informacija sugeriraju postojanje asimetrično smještenog ovećeg modula trostruke kamere na poleđini, slično kao na slikama koje navodno prikazuju sljedeći iPhone.

GSMarena

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]