Honor objavio teaser za svoj Note 10 čime otvoreno izaziva Samsung

S neba pa u rebra, Huaweijev brand Honor je na kineskoj društvenoj mreži Weibo objavio zanimljiv teaser. Na slici daje do znanja da će uskoro lansirati model Note 10, koji dolazi kao izravni nasljednik modela Note 8 iz 2016. godine.

Zanimljivo je da Honor preskače broj 9, jer će upravo takav naziv nositi nova Samsungova perjanica, čije će se predstavljanje dogoditi za mjesec dana. Isto tako nije teško pretpostaviti da Honor ovim teaserom želi najaviti kupcima da razmisle o prednarudžbi Samsungovog Notea 9, i time mu pokušati pokvariti zabavu.

Nikakve specifikacije Honorovog Notea 10 nisu objavljene, ali prema najnovijim špekulacijama, trebao bi donijeti 6,9-inčni zaslon, koji bi mogao zasjeniti Samsungov 6,3-inčni. Uostalom 6,9 inča se spominje i u kontekstu Huaweija Mate 20 Pro, koji bi trebao stići u listopadu.

Procesor koji bi mogao pokretati Honorov Note 10 je Kirin 970, dakle isti kao u Huaweiju P20/P20 Pro, a u kućištu bi se mogla naći čak 6000 mAh bateriju, čime bi ovaj uređaj u startu mogao zasjeniti Samsungovu 4000 mAh, koja se spominje u kontekstu Notea 9.

Teaser je vidljivo namijenjen kineskom tržištu, tako da ne možemo sa sigurnošću reći hoće li Note 10 biti dostupan na europskom, ali se mora priznati da je Honor, odnosno Huawei, ovo trolanje Samsunga dobro razradio i tempirao.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]