Huawei Mate 20 Pro: prva fotografija uživo?

Kako odbrojavamo dane do službenog lansiranja Huaweija Mate 20 i Mate 20 Pro, internetom se pojavljuje sve više kontroverznih informacija o ovom dvojcu, a danas napokon imamo i prvu sliku uživo. Ako je vjerovati portalu Gizmochina, ovdje vidimo model Mate 20 Pro, koji će ipak imati širi zub na vrhu, za razliku od „običnog“ Mate 20, koji bi trebao donijeti suzu. Razlog ovome bi trebala bi biti tehnologija za skeniranje lica, očito smještena u zubu kao na iPhoneu, zajedno s telefonskom slušalicom koja će poslužiti i kao vanjski zvučnik.

Na ovim fotografijama vidimo i zakrivljeni zaslon sa strane, što vrijedi i za staklenu poleđinu. Postoji izvjesna mogućnost da se ovdje ipak radi o „Porsche Design“ verziji Mate 20 Pro, tako da bi klasični na kraju ipak mogao doći s ravnim zaslonom.

Također, prema ovom izvoru, Mate 20 Pro ipak dolazi sa zaslonom koji će se protezati 6,9 inča u dijagonali, što je u suprotnosti s dosadašnjim špekulacijama koje su sugerirale 6,3 inča. Isto vrijedi i za Mate 20, čiji bi se zaslon u dijagonali trebao rastegnuti 6,5 inča.

I tako sada opet znamo da ništa konkretno još ne znamo, a saznat ćemo kad za to dođe vrijeme, tj. 16. listopada u Londonu.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]