Huawei Mate 30 Pro bi zbog 3D kamere mogao zadržati zub na vrhu zaslona

Nakon dviju kontroverznih koncepcija poleđine, gdje je jedna sugerirala okrugli dizajn modula kamere, a druga pravokutni, danas nam s kineske društvene mreže Weibo stiže navodna fotografija prednjeg panela Huaweija Mate 30 Pro, koja sugerira ostanak širokog zuba na vrhu zaslona.

Prema ovim slikama, dizajn Mate 30 Pro će biti malo četvrtastiji od prethodnika, dok će zub ipak biti malo niži. Ukoliko su ove informacije autentične, zub je ostavljen zbog napredne tehnologije 3D kamere za prepoznavanje lica, a sudeći prema broju rupica, u istog će biti smještena prednja kamera i još štošta.

Za sada nije poznato koji će procesor pogoniti novi Huaweijev top model. Naime, postoje informacije da će to biti Kirin 985 kao druga generacija 7-nanometarskih čipova, dok neki drugi izvori sugeriraju kako bi mu u startu mogao biti dodan i 5G modem, pa se spominje i naziv Kirin 990.

Naravno, s obzirom da se radi o glasinama, ove informacije je potrebno uzeti s rezervom.

Bilo kako bilo, Mate 30 Pro će vjerojatno biti predstavljen tijekom rujna ili najkasnije početkom listopada, dok bismo pojedinosti o procesoru mogli doznati i ranije, odnosno početkom rujna na IFA sajmu u Berlinu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT