Huawei P20 će zahvaljujući zubu imati 18,7:9 omjer zaslona

Ako je vjerovati podacima koji su osvanuli na jednom od nebrojenih benchmark servisa, nadolazeći Huawei P20 imat će 18,7:9 omjer zaslona, jer će mu rezolucija iznositi 1080 x 2244 točaka. Ovo navodno vrijedi i za većeg mu brata Huawei P20 Plus.

Ovo se sada donekle uklapa u priču o zubu koji bi trebao biti sadržan na vrhu zaslona, sukladno najnovijem trendu kojeg su započeli Andy Rubin sa svojim Essential Phoneom i Apple s iPhoneom X

Ovo sada daje dodatnu težinu priči da će se i drugi proizvođači polako usmjeriti na ovakav dizajn, a sukladno tome, određenu prilagodbu će morati proći i aplikacije.

Od ostalih detalja o Huaweiju P20 podsjetimo na špekulacije o lansiranju triju modela, od kojih će dva imati trostruku kameru za 5x hibridni zoom. Pogonski stroj će biti nova generacija Huaweijevih Kirin procesora, a moguće je da i ovdje osvane novi Synapticsov čitač otisaka prstiju smješten u sam zaslon. Službena najava očekuje se na MWC-u u Barceloni krajem veljače.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]