Huawei P20 Pro: novi renderi pokazuju zanimljive boje kućišta

Huawei P20 će službeno biti predstavljen 27. ožujka, no o njemu već sada internetom kruži nemala količina informacija. Najnoviji renderi koji su se pojavili po bespućima svemrežja sugeriraju da će P20 biti dostupan u atraktivnim, odnosno preljevajućim bojama kućišta.

Ovo vrijedi barem kad govorimo o modelu Huawei P20 Pro s trostrukom kamerom na poleđini, dok za ostala dva, dakle P20 i P20 Lite još uvijek nema konkretnih podataka.

Osim što će biti opremljen najnovijim Huaweijevim procesorom i općenito najjačim dostupnim hardverom, prodajni adut Huaweija P20 Pro trebala bi biti spomenuta trostruka kamera na poleđini, za koju još uvijek ne znamo koje će konkretne benefite donijeti. Možemo pretpostaviti da će dodatno povećati optičko povećanje, špekuliralo se i do 5 puta, a ne treba isključiti ni poboljšanja u domeni refokusiranja boljeg Bokeh efekta.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]