Huawei P50 Pro će biti prvi smartfon s novim Sonyjevim 1″ senzorom

Nije tajna da Huawei za proljeće sprema novu seriju modela pod imenom P50 i do sada smo o ovim uređajima već načuli neke detalje. Danas je, pak, na površnu izašao jedan od najvažnijih, a to je onaj o kameri. Naime, prema izvjesnim glasinama, Huawei P50 Pro bi trebao biti prvi smartfon najnovijim Sonyjevim senzorom fizičke veličine jednog inča.

Ime senzora je navodno IMX800, a trebao bi biti dostupan u travnju. Iz priložene ilustracije je vidljiva usporedba veličina senzora koji se ugrađuju u smartfone i fotoaparate, a 1“ je dosad najveći koji će biti upotrijebljen u jednom smartfonu.

To znači da će moći primiti još više svjetla i na koncu proizvesti još bolju fotografiju i video. Naravno, ovo je samo pola posla do kvalitetne fotografije, jer ćemo vidjeti kako će Huawei riješiti softverski dio posla, no s obzirom na ono što smo iskusili u prethodne tri godine, ne sumnjamo da će konačni rezultat biti izvrstan.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT