Huawei zaobilazi sankcije lansiranjem Huawei P30 Pro New Edition smartfona

Dok trgovinski rat između SAD-a i Kine još uvijek ne jenjava, Huawei pokušava pronaći način kako i dalje plasirati svoje Android smartfone na zapadna tržišta s Google aplikacijama. Premda se Google aplikacije mogu instalirati na novije Huawei uređaje poput P40 Pro, kao što je već objašnjeno u ovom članku, mnogi preferiraju već postavljene Google usluge i aplikacije.Tako se Huawei dosjetio, i predstavio novu verziju modela P30 Pro, svojeg popularnog prošlogodišnjeg top modela te ga nazvao P30 Pro New Edition. Riječ je o hardverski jednakom uređaju kao i prošle godine, ali su izdane nove boje kućišta i uređaj dolazi s unaprijed instaliranim Androidom 10. Kako je P30 pro najavljen prije Google sankcija, taj uređaj i dalje dolazi na tržište s punim Googlovim uslugama i aplikacijama.

P30 Pro je itekako kompetentan smartfon, s vrhunskim hardverskim specifikacijama, 6,47 inčnim OLED zaslonom, četiri stražnje kamere koje omogućavaju izvrsne noćne snimke te hibridno povećanje do 10X koje daje doista dobre fotografije.

Za sada je P30 Pro New Edition najavljen samo u Njemačkoj, gdje će model s 256GB interne memorije u novoj sivoj boji viđenoj na P40 Pro koštati 749 Eura, što je dosta manje od početnih 1099€. Uz smartfon, u Njemačkoj još nude Watch GT2 za 99 € što je isto lijepa gesta, i dobra kupovina. Ponuda vrijedi do 31.5. a isporuka bi trebala biti u prvom danu lipnja.

Za sada nemamo informaciju hoće li ista ponuda biti dostupna u Hrvatskoj te okolnim državama. Nadopunit ćemo članak s informacijama.

Via | Izvor

 

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT