Uvjeti korištenja

Svi članci i tekstovi objavljeni na ovom blogu predstavljaju autorsko djelo. Niti jedan dio sadržaja ovog bloga nije dopušteno kopirati niti prenositi bez pismenog odobrenja urednika. Također, nije dopušteno vezanje našeg RSS feed-a putem bilo kakvih skripti za prikazivanje na drugim web odredištima (blogovima i portalima) bez izričitog dopuštenja urednika. Svako neovlašteno kopiranje bilo kojeg dijela teksta ili članaka u cijelosti predstavlja povredu Zakona o zaštiti autorskih prava te za sobom povlači pravne posljedice.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Mob.hr je neovisan medij, a uredništvo objavljuje vijesti vezane uz tematiku bloga, vrši recenzije uređaja, obrađuje razne teme, objavljuje kolumne i vlastite komentare. Čitatelji/korisnici prihvaćaju da sav sadržaj konzumiraju na vlastitu odgovornost i da uredništvo ni u kojem slučaju nije odgovorno za bilo kakvu eventualnu štetu nastalu u bilo kojem vidu korištenja ovog bloga.

Recenzirani uređaji su autorima od strane partnera dobrovoljno predani na kratko korištenje koje u pravilu traje oko tjedan dana i korištenje istih u navedenom periodu predstavlja temelj za prenošenje iskustava, dojmova i izvođenje zaključaka. Uredništvo, autori i suradnici koji potpisuju recenzije uređaja ni u kojem slučaju ne snose odgovornost za neispravno funkcioniranje drugih primjeraka recenziranog modela ili bilo kakve probleme s kojima se potencijalni kupci mogu susresti.

Pravila komentiranja

Urednik, autori i suradnici ni u kojem slučaju nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika/čitatelja iznesenih na blogu niti na forumu.

Kako bismo svim čitateljima omogućili kvalitetnu i konstruktivnu raspravu u komentarima ispod članaka i u Shoutboxu, potrebno se pridržavati pravila lijepog ponašanja koja bi svima trebala biti jasna. Svi komentari koji sadrže spam, trolanje, govor mržnje, prostačenje i/ili vrijeđanje po bilo kojoj osnovi, biti će obrisani u najkraćem mogućem roku, a u slučaju ponavljanja prekršaja, pristup će dotičnom korisniku biti onemogućen.

Komentari će isto tako biti obrisani ako:

– sadrže linkove kojima je jedini cilj promocija

– sadrže tekst koji se ne odnosi na temu članka. Za pitanja koja nemaju veze s temom imamo forum, a možete nam se obratiti i na mail (u impressumu)

Sponzorirani članci

U svrhu financiranja troškova održavanja bloga, Mob.hr povremeno objavljuje i sponzorirane članke, koji ne odražavaju nužno stavove redakcije niti bilo kojeg autora osobno. Takvi članci su posebno označeni velikim i vidljivim fontom kako bi se izdvojili od ostalog sadržaja.

 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije

Top teme

Video tjedna

Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]