iOS 13 beta 3 sugerira kabelsko prebacivanje podataka s jednog iPhonea na drugi. Stiže li USB-C?

Najnoviji iOS 13 beta 3 kojeg je Apple počeo puštati developerima, dakle onaj koji još nije u dostupan u javnoj beti, sugerira novi način prebacivanja svih podataka s jednog iPhonea na drugi.

Do sada ste podatke sa starog iPhonea u novi mogli prebaciti putem iTunesa i iClouda, a sada bi se stvari mogle pojednostaviti. Naime, kopajući po novoj beti 3, ekipa s 9to5Mac portala otkrila je dio koda, ali i ikonicu koja sugerira prebacivanje putem kabla. Istini za volju, ne radi se o revolucionarnom izumu, jer mnogi Androidi to odavno imaju, no zanimljivo je da je sada i Apple pribjegao ovom rješenju.

Međutim, nije potpuno jasno kako će ova stvar funkcionirati, budući da da Lightning -> Lightning veza trenutno ne postoji. Upravo zbog ovoga, postoji izvjesna mogućnost da će Apple na sljedećem iPhoneu, koji inače stiže najesen, uvesti neku vezu sličnu ovoj, a možda čak i preko USB-C utora.

Ako je suditi po najnovijim iPadima koji su stigli s USB-C utorom, postoji izvjesna mogućnost da ga i nova generacija iPhonea dobije. Štoviše, ikonica prikazuje jedan noviji i jedan stariji model iPhonea, što također implicira mogućnost izravnog kabelskog prebacivanja podataka sa starog na novi, vjerojatno preko Lightning -> USB-C veze.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]