iOS 13 beta 3 sugerira kabelsko prebacivanje podataka s jednog iPhonea na drugi. Stiže li USB-C?

Najnoviji iOS 13 beta 3 kojeg je Apple počeo puštati developerima, dakle onaj koji još nije u dostupan u javnoj beti, sugerira novi način prebacivanja svih podataka s jednog iPhonea na drugi.

Do sada ste podatke sa starog iPhonea u novi mogli prebaciti putem iTunesa i iClouda, a sada bi se stvari mogle pojednostaviti. Naime, kopajući po novoj beti 3, ekipa s 9to5Mac portala otkrila je dio koda, ali i ikonicu koja sugerira prebacivanje putem kabla. Istini za volju, ne radi se o revolucionarnom izumu, jer mnogi Androidi to odavno imaju, no zanimljivo je da je sada i Apple pribjegao ovom rješenju.

Međutim, nije potpuno jasno kako će ova stvar funkcionirati, budući da da Lightning -> Lightning veza trenutno ne postoji. Upravo zbog ovoga, postoji izvjesna mogućnost da će Apple na sljedećem iPhoneu, koji inače stiže najesen, uvesti neku vezu sličnu ovoj, a možda čak i preko USB-C utora.

Ako je suditi po najnovijim iPadima koji su stigli s USB-C utorom, postoji izvjesna mogućnost da ga i nova generacija iPhonea dobije. Štoviše, ikonica prikazuje jedan noviji i jedan stariji model iPhonea, što također implicira mogućnost izravnog kabelskog prebacivanja podataka sa starog na novi, vjerojatno preko Lightning -> USB-C veze.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT