iPhone 11: renderi na temelju dostupnih informacija

Nakon što je Samsung Galaxy S10 Plus krenuo u prodaju, fokus se sada polako prebacuje na špekuliranje o sljedećem iPhoneu. Naravno, u međuvremenu će stići i mnogi drugi zanimljivi uređaji, kao npr. Huawei P30 i OnePlus 7, ali znamo da je iPhone poseban jer živi u vlastitom ekosustavu i uglavnom cilja na isti profil kupaca.

U međuvremenu su se mogle doznati poneke informacije o iPhoneu 11 (ili kako će se već zvati), a glavna je da neće drastično mijenjati dizajn u odnosu na prethodne dvije generacije. To podrazumijeva i ostatak zuba, koji će možda biti malo manji, ali malo je vjerojatno da će u potpunosti nestati ili se eventualno pretvoriti u rupicu kao na Androidima.

Ono što bi novi iPhone (ili barem njegova najskuplja verzija) mogao dobiti je trostruka kamera, kakvu su ponudili svi veći proizvođači i na takav način omogućili veće mogućnosti fotografiranja (npr. ultra širokokutna kamera). Naime, možda ne bi bilo najpametnije kad bi Apple po tom pitanju stajao po strani.

Novosti bi trebale stići i na polju softvera, a to znači i novu verziju iOS-a. Ono o čemu se već otprije šuška je Dark mode na cijelom operativnom sustavu, što će omogućiti ugodnije korištenje u tamnijim uvjetima i uštedu energije zbog prirode AMOLED zaslona.

Slijedom toga, ekipa s Phonearene izradila je nove rendere na temelju dostupnih informacija, no to ne mora nužno značiti da će uređaj u konačnici uistinu ovako izgledati. Isto tako je moguće da će Apple ove godine ponovo predstaviti tri iPhonea različitih dimenzija.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]