Lenovo Z5 unutar jednog dana dobio i zub i još veću bradu

Jučer je predstavljen Lenovo Z5, smartfon koji je najavljivan kao uređaj sa zaslonom od ruba do ruba i bez zuba, a na kraju se ispostavilo da ništa od toga nije istina. Tu je i zub i donji širi rub među nama poznat kao brada, što je mnoge razočaralo, ili bolje rečeno, ogorčilo.

Na službenim renderima uređaj izgleda sasvim solidno, zapravo kao i većina ovogodišnjih smartfona s Androidom. Pod time mislimo na tanke rubove, prisustvo zuba i dosta uske brade. Tu priči nije kraj – netko se dočepao jednog primjerka Z5 i shvatio da su i službeni renderi čista prevara jer su u stvarnosti rubovi malo širi, a brada osjetno. Pitanje je kako će izgledati primjerci koji su na putu prema trgovinama.

Budimo realni – Z5 nije smartfon koji je nešto posebno dobar, ali nije ni loš. Ono što nam smeta je način na koji odjel marketinga u Lenovu pokušava pridobiti kupce. Mislili su da ljudi neće primijetiti razliku? Zapravo, ono što nas najviše brine je potencijalno populariziranje lažnog oglašavanja jer su teaseri za Z5 koji su se pojavili prije predstavljanja bili službeni i Lenovo ne može oprati ruke od toga.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT