Microsoft napokon priznao da je Windows Phone mrtav

Nakon što smo u više navrata konstatirali da je Windows Phone klinički mrtav, i pritom često bili meta bacanja uroka od strane sljedbe, jučer se na Twitteru oglasio i Joe Belfiore glavom i bradom. Iako to nije izrekao, iz njegovog tvita se može zaključiti da je Windows Phone sada i službeno mrtav, pokoj mu duši.

Naime, Belfiore je napisao da će Microsoft nastaviti podržavati platformu u smislu ispravke bugova i puštanja sigurnosnih nadogradnji, ali da izrada novih funkcija i hardvera nije u fokusu. Prevedeno s PR jezika, Belfiore je službeno objavio da Windows Phone/Mobile operativni sustav više nije među živima i dao mu posljednju pomast.

Točku na i vijesti o smrti Windows Phonea donosi Belfioreovo priznanje da je počeo koristiti Android, isto kao nedavno Bill Gates. Fanboysi su nam često predbacivali da mrzimo Windows Phone, ali se na kraju ispostavilo da ga je najviše mrzio sam Microsoft.

Ovo sada baca novu sjenu na tračak nade koji je virio iz fantomskog Surface Phone uređaja, jer je očito da ga Microsoft ne razvija. No tko zna, ako taj uređaj jednom i dođe na dnevni red, možda bude radio na punim Windowsima.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]