Microsoftova “Your Phone” aplikacija sinkronizira slike, obavijesti i poruke na vaše PC računalo

Nakon što je neko vrijeme bila dostupna samo Windows Insiderima u svrhu testiranja, Microsoftova „Your Phone“ aplikacija od danas polako počinje stizati svim korisnicima ovog operativnog sustava.

Ukoliko na računalu imate instaliran Windows 10, u Microsoft trgovini bi vam se trebala ukazati Your Phone aplikacija koju trebate instalirati. Istovremeno iz Google Play trgovine instalirajte i Companion aplikaciju na vaš Android uređaj (7.0 i više verzije).

Kad se dvije aplikacije međusobno povežu, na zaslonu računala u Your Phone aplikaciji možete vidjeti vaše fotografije, jednostavno ih odvlačiti na željenu lokaciju i obrnuto.

Moguće je sinkronizirati i SMS poruke, ali i vidjeti obavijesti trećih aplikacija, na koje u ovom trenutku nije moguće odgovoriti preko računala.

Ipak, Insider verzija aplikacije podržava screen mirroring koji omogućuje odgovor, što znači da bi u nekoj od sljedećih verzija slična funkcionalnost mogla biti dostupna svim korisnicima.

Imajte na umu da je Your Phone aplikacija tek krenula prema korisnicima, što znači da vam ne mora nužno biti dostupna odmah.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]