Mobis.hr poklanja ti GRATIS osiguranje za novi Samsung Galaxy A6 i A6+!

Novi, fantastični Samsung Galaxy A6 i A6+ samo u mobis.hr akciji dolaze s gratis osiguranjem za lom ekrana u trajanju od 1 godine. Akcija traje do 30.6.2018. ili do isteka zaliha!

Novi Samsung Galaxy A6 i A6+ uz osiguranje GRATIS!

Samsung Galaxy ponovo je oduševio s novim modelima A6 i A6+ i beskonačnim super AMOLED zaslonom. Ekran koji ti pruža nevjerojatno dobar kontrast, žive širokog spektra!

U mobis.hr su sigurni da se nećeš htjeti odvojiti od ovog mobitela pa ti poklanjaju gratis osiguranje za lom ekrana u trajanju od 1 godine! Tipkaj, gledaj i snimaj bez ograničenja i straha od oštećenja!

Iskoristi akciju već danas!

Ova vrhunska akcija traje do 30.6.2018. ili do isteka zaliha! Nemoj propustiti priliku i kupiti svoj mobitel bez osiguranja.

Znamo da su Samsung Galaxy A6 i A6+ tvoj odabir za novi mobitel!

Već na prvi pogled ovo je model koji impresionira zaslonom omjera 18,5:9, veličine 5.6“ koji je idealan za gledanje svih omiljenih serija, filmova ili aplikacija.

Prednja i stražnja kamera modela A6 opremljena je sa 16 MP i širokim otvorom blende za još više svjetlosti i kvalitete na tvojim fotografijama.

Samsung Galaxy A6+ ti po odličnoj cijeni osigurava dvostruku glavnu kameru 16+5MP, bljeskalicu u tri razine osvjetljenja i značajku Live fokus koji omogućuje ručno prilagođavanje dubine polja za još bolje i kvalitetnije fokusiranje.

Želiš dati novi dašak kreativnosti svojim fotografijama? Isprobaj simpatične AR naljepnice i filtere.

Otključavanje uređaja skeniranjem lica

Oba modela dostupna su uz premium značajku otključavanja uređaja skeniranjem lica, a uz njega dostupno je otključavanje uređaja skeniranjem otiska prsta.

Za dodatnu tajnost svih tvojih podataka kreirana je i zaštićena mapa po najvišim standardima zaštite i šifriranog mjesta pohrane sadržaja.

Uz to možeš imati i dvostruke račune za dopisivanje na društvenim aplikacijama.

Nemoj propustiti ovako dobru priliku!

Iskoristi fantastičnu akciju i kupi novi Samsung Galaxy A6 i A6+ i dobivaš na poklon gratis osiguranje zaslona od loma ekrana. Akcija traje do 30.6.2018. ili do isteka zaliha.

Posjeti mobis.hr i kupi Samsung Galaxy A6 i A6+ uz osiguranje GRATIS

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]