Moto One Zoom i Moto e6 plus službeno predstavljeni

Motorola Mobility, inače dio Lenovo grupe, na IFA2019 sajmu u Berlinu službeno je predstavila dva nova smartfona iz Moto serije – Moto One Zoom i Moto e6 plus.

Moto e6 plus, koja se prema Motorolinim službenim stranicama piše kao moto e⁶ plus, cjenovno je pristupačan uređaj koji donosi 6,1-inčni HD+ zaslon sa suzom te dvostruku stražnju kameru. Primarna kamera ima senzor veličine 13MP (f2.0 1.12um), dok je sekundarna 2MP senzor dubine. Prednja kamera ima 8MP (f2.0 1.12um) i sposobna je za sigurno otključavanje uređaja prepoznavanjem lica.

Iznutra imamo MediaTekov Helio P22 u kombinaciji sa 2 ili 4GB radne memorije i 32 ili 64GB interne memorije, koja se može proširiti MicroSD karticom. Ostale značajke uključuju 3000mAh bateriju (5W, microUSB), Bluetooth 4.1, FM Radio, senzor otiska prsta, 3,5mm utor za slušalice te Android 9 Pie.

Moto e6 plus u prodaju kreće ovog mjeseca u Europi po početnoj cijeni od 139 eura, tj. oko 1.030 kuna.

Drugi predstavljeni uređaj je Moto One Zoom, koji donosi quad kameru u srednju cjenovno klasu. One Zoom na poleđini dolazi sa četiri kamere, od kojih primarna ima senzor od 48MP s optičkom stabilizacijom, a imamo i 8MP telefoto kameru, koja je također optički stabilizirana i omogućuje 3 puta optički i 10 puta hibridni zoom; 16MP ultra širokokutnu kameru i 5MP senzor dubine. Na poleđini se nalazi i Motorola logo, koji svijetli.

Prednjom stranom dominira 6,4-inčni 19:9 FHD+ OLED zaslon s ugrađenim senzorom otiska prsta i suzom na vrhu gdje je smještena 25MP prednja kamera. Procesor je Qualcomm Snapdragon 675, a uređaj je predstavljen samo u memorijskoj varijanti od 4GB radne memorije i 128GB interne memorije. Baterija je kapaciteta 4000mAh i podržava 18W brzo punjenje putem USB Tip C utora koji se nalazi na dnu uređaja. Prisutni su NFC i 3,5mm utor za slušalice, a uređaj dolazi s Androidom 9 Pie.

Moto One Zoom danas kreće u prodaju u Europi po preporučenoj cijeni od 429 eura, što je oko 3.176 kuna.

Moto e6 plus službena stranica

Moto One Zoom službena stranica

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT