NOA F10 Pro dolazi s trostrukom kamerom

NOA će u Barceloni na Mobile World Congressu 2019 predstaviti još jedan uređaj iz Element F serije – NOA F10 Pro. Posebnosti ovog modela su kvalitetna kamera kojom upravlja umjetna inteligencija, kapacitet baterije, brzo bežično punjenje i dizajn zaslona.

Ono što će se zasigurno najviše svidjeti velikom broju korisnika na ovom uređaju je trostruka kamera na stražnjoj strani mobitela te prednja „selfie“ kamera od čak 25 MP.

NOA F10 Pro imat će trostruku stražnju kameru od 20+16+5 MP. Uređaj će imati i opciju „super night mode“ kojom će u uvjetima slabog osvjetljenja ili sumraka snimati postizati maksimalne rezultate. Treća kamera od 5 MP sadrži dubinski senzor za efekt zamućenja (bokeh) na fotografijama. Navedeno omogućuje da je jedan objekt na fotografiji jasan, a pozadina je „blurana“ ili zamagljena što pridonosi snimanju estetski i oku ugodnih fotografija.

Kamera obogaćena s AI funkcionalnostima omogućuje nekoliko različitih načina snimanja: Portrait, Urban, Night, Gourmet, Blue Sky, Sunset, Landscape, Backlight, Beach i Plant. Pomoću „oversampling“ tehnologije, F10 Pro će moći snimati fotografije do 96 MP.

Prednja kamera od 25 MP smještena je na samom vrhu zaslona u takozvanom zubiću ili „U notch-u“ čime je postignut gotovo bazel-less IPS ekran s dijagonalama od 6.3” u FHD+ rezoluciji i 2340 x 1080 piksela.

Za sve one kojima je trajanje baterije među najvažnijim stavkama na pametnom telefonu, F10 Pro dolazi s ugrađenom baterijom od 4.000 mAh te podržava brzo bežično punjenje. Za sigurnost se brine brz i precizan čitač otiska prstiju te Face ID odnosno funkcija prepoznavanja lica, a za kvalitetu zvuka zadužena je DTS sound tehnologija kao i na prethodnim modelima.

Uređaj će pokretati MediaTek Helio P60 procesor s 8 jezgri koje kucaju na 2,0 GHz i koristit će najnoviji Android 9.0 Pie kao operativni sustav.

Uređaj raspolaže s 8 GB RAM memorije i 128 GB memorije za pohranu podataka koju je moguće proširiti s dodatnih 128 GB pomoću memorijske kartice što će biti idealno za pohraniti veliku galeriju fotografija i videa.

Noa F10 Pro će biti dostupan u crnoj i plavoj “twilight” boji s cijenom od oko 299 eura.

Svi modeli iz Element serije dolaze s dodatnim NOA Premium Care jamstvom od 12 mjeseci koje pokriva slučajna oštećenja nastala nepažnjom korisnika što predstavlja dodatnu vrijednost.

Službena prezentacija nove NOA F serije pametnih telefona održat će se u Barceloni na sajmu Mobile World Congress u utorak, 26. veljače 2019. godine s početkom u 13:00 sati na NOA štandu broj 6E20 u hali 6.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT