Nokia 2.2 službeno predstavljena

Već dugo ne vidjesmo nijedan novi uređaj iz HMD-a, pa nam je tako današnje predstavljanje Nokije 2.2 sjelo kao budali šamar, odnosno podsjetnik da ova firma još uvijek postoji, te da se, nedajbože, nije dogodilo još jedno preuzimanje od strane Microsofta.

Nokia 2.2 je uređaj najnižeg cjenovnog razreda sa zaslonom dijagonale 5,7 inča i HD+ rezolucije. Pokreće ju MediaTekov Helio A22 procesor u kombinaciji s 2 ili 3 GB RAM-a, a raspolaže sa 16, odnosno 32 GB interne memorije. Tu je još i microSD utor za memorijske kartice, dok kapacitet baterije iznosi 3000 mAh.

Nokia 2.2 dolazi na Android One platformi, što jamči instantnu instalaciju najnovijih verzija Googleovog operativnog sustava. Za fotografiju brinu se 13 MP kamera, dok je za selfije zadužena 5 MP kamera u malom waterdrop zubiću na vrhu zaslona.

Cijena uređaja u Indiji kreće od 90 eura za osnovni model, te 102 eura za skuplji, odnosno s više memorije. Hoće li i kada ovaj uređaj biti dostupan na našem tržištu, za sada nemamo informacija.

NokiaMob

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT