Samsung Galaxy Note 9: procurio službeni render

O Noteu 9 već smo toliko toga napisali, da bi i kumici na Dolcu već trebalo biti jasno kako će izgledati. Tezu da se fizički neće puno razlikovati od Notea 8, barem s prednje strane, dokazuje i najnoviji render koji je navodno procurio iz samog Samsunga.

Na njemu vidimo uređaj kojeg je zapravo nemoguće razlikovati od Notea 8, no prema drugim glasinama, to će biti moguće sa stražnje strane, budući da će čitač otisaka prstiju promijeniti poziciju, s nelogične na logičnu, tj. ispod kamere.

Međutim, to što Samsung Galaxy Note 9 neće donijeti novi radikalni dizajn, ne znači da će s isto dogoditi ispod haube. Prilično je izvjesno da će biti pokretan procesorima iz S9 dvojca, a vjerojatno će donijeti i poboljšanja na području kamere. Ono što je Samsung na teaseru sam objavio, upućuje na novi S Pen, koji će po svoj prilici imati ugrađen Bluetooth, a vjerojatno podići razinu preciznosti i donijeti neke nove funkcije.

Bilo kako bilo, sve ćemo doznati 9. kolovoza, za kada je zakazan tradicionalni Unpacked event.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]