Pixel 3 i Pixel 3 XL navodno stižu 4. listopada

Kako svim proizvođačima cure informacije o novim uređajima, red je da procure i Googleu. Tako smo nedavno saznali da će Pixel 3 XL biti najružniji Pixel do sada, i to zahvaljujući definitivno najvećem zubu u svijetu Androida. Manji Pixel bi trebao ostati bez zuba, ali s nešto većim okvirom od onih na koje smo navikli kod drugih novijih uređaja.

Najnovija informacija koja je danas navodno procurila tiče se datuma službenog predstavljanja ovih uređaja. Prema navodima koji su se pojavili na internetu, citirajući izvjesnu agenciju koja surađuje s Googleom, službeno predstavljanje Pixela 3 i Pixela 3 XL će se dogoditi 4. listopada.

Novi Pixeli bi trebali biti opremljeni zadnjom generacijom procesora, Snapdragonom 845, u kombinaciji s 4 ili 6 GB RAM-a, te jednom kamerom na poleđini. Pokretat će ih novi Android P, čije ćemo puno ime vjerojatno saznati kroz dva tjedna.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]