Pixel 3 XL osvanuo na fotografijama u svoj svojoj – ružnoći

I dok smo se nadali da nas Google trola puštanjem lažnih fotografija nadolazećeg Pixela 3 XL (iako takva mogućnost realno još uvijek nije isključena), sve je više dokaza da će ovaj model ostati zapamćen kao jedan od najružnijih.

Ne možemo reći da je Google ikad imao previše smisla za dizajn, tako da nismo previše iznenađeni, no malo tko je mogao zamisliti da će se ovoga puta doslovno potruditi napraviti ružan mobitel. Istini za volju, nisu ni drugi ovogodišnji Androidi sa zubom puno ljepši, kao ni iPhone X, iz kojeg inače vuku inspiraciju, no Pixel 3 XL svojom kljovom savija prostor. Štoviše, tu je i prilično visoka brada na dnu, što pojačava ukupan loš dojam.

Jedan od dokaza da je ovo zaista Google Pixel 3 XL je novi set fotografija koji se pojavio na bespućima interneta, a prikazuje ovaj uređaj iz različitih kutova, kao i prodajno pakiranje. Ovo je pomalo čudno s obzirom da je do službenog lansiranja ostalo još skoro dva mjeseca, no jasno je da se radi o prototipu.

Što se specifikacija tiče, navodi se da bi zaslon trebao imati dijagonalu od čak 6,7 inča, s omjerom stranica 18,5:9. Pogonski stroj će sasvim sigurno biti Snapdragon 845 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, dok podaci o internoj memoriji nisu poznati. Ne znamo praktički ništa ni o kameri, ali se spominje baterija kapaciteta 3430 mAh, što baš i nije spektakularno za ovako velik komad mobitela.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]