Pokažite svoje najbolje uratke fotografirane mobitelom i osvojite Huawei Matebook X, P20 Pro…

Huawei pokreće Next Image Mobile Photography natjecanje, u kojem će se birati najbolji uratci fotografirani u šest kategorija: Lica, Laku noć, Život!, Check-in, Priroda i Priča. Fotografije slikane putem mobilnih telefona mogu se prijaviti od 7. srpnja do 20. kolovoza, 2018.

Pobjednici svake pojedinačne kategorije bit će nagrađeni Matebook X tabletom, objavljivanjem njihove fotografije u magazinu National Geographic te novčanom nagradom od 2.000 eura.

Drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti Huawei P20 Pro i P20 pametne telefone, dok će preostali biti nagrađeni prema izboru glasača u šest kategorija. Konačno, glavnog pobjednika kojeg će izabrati žiri Huawei će nagraditi Matebook X tabletom, objavom njegove fotografije u magazinu National Geographic, novčanom nagradom od 10.000 eura te prilikom da sudjeluje u desetodnevnoj foto ekspediciji National Geographic magazina u Italiji u rujnu.

U nastavku pročitajte objavu za medije:

Pokaži svoje najbolje uratke fotografirane pametnim telefonom i ugledaj ih objavljene u National Geographic magazinu

Mogu li fotografije snimljene pametnim telefonom biti vrijedne nagrada poput 10.000 eura, fotografske ekspedicije u nepoznato te publikacije u jednom od najvećih magazina u svijetu? – Mogu čak i više od toga, a odgovor je Huawei Next Image Photography natjecanje

Zagreb, 13. srpnja 2018. – Kako bi se dodatno istražile mogućnosti ovog medija te dalo priznanje najboljim mobilnim fotografima diljem svijeta, Huawei pokreće Next Image Mobile Photography natjecanje. Natjecanje obuhvaća šest kategorija usmjerenih na istraživanje granica vizualnog izražavanja; Lica, Laku noć, Život!, Check-in, Priroda i Priča. Fotografije slikane putem mobilnih telefona mogu se prijaviti od 7. srpnja do 20. kolovoza, 2018.

Kao snažni alati koje tisućama ljudi omogućuju da dijele svoje vizije jednostavnim dodirom prsta, kamere pametnih telefona promijenile su način kako komuniciramo i doživljavamo svijet oko sebe. Rapidnim napredovanjem svojih mogućnosti te važnom ulogom koju fotografije imaju na društvenim mrežama, mobilna fotografija cvjeta, stvarajući novu vizualnu kulturu modernog svijeta.

Uvođenjem prve dvostruke kamere na tržište s P9, Huawei je postavio nove standarde u industriji mobilnih kamera. Sada, gotovo tri godine kasnije, čini isto s Huawei P20 Pro, prvim pametnim telefonom s trostrukom kamerom s naprednim sustavom umjetne inteligencije koji značajno poboljšava kvalitetu fotografija te pomiče granice mobilne fotografije. Usklađujući podatke sa sva tri senzora, P20 Pro pruža kvalitetu fotografije bez presedana pri manjem osvjetljenju i visokim kontrastnim prizorima, što rezultira fotografijama uravnoteženog osvjetljenja bez zamagljenosti te čak i bez stalka.

Uvijek smo naše kamere smatrali glavnom značajkom naših pametnih telefona te smo vrlo zadovoljni vidjeti da uz posljednju tehnologiju korisnici mogu fotografirati mnogo ljepše i kvalitetnije fotografije. S Next Image natjecanjem nadamo se da ćemo ovom novom tipu fotografije dati jači značaj“, rekao je George Zhang, glavni menadžer Huawei Adria regije.

Kako se budu pojavljivale u online galerijama, za prijavljene fotografije će se moći glasovati do 28. kolovoza. Od 50 fotografija koje će imati najveći broj glasova, sljedeći žiri će odabrati konačne pobjednike:

  • Yanmin Wang – predsjednik Huawei Consumer Business Group Huawei CEE&Nordic
  • Dominic Bracco – službeni fotograf magazina National Geographic Official
  • Alex Lambrechts – certificirani Leica fotograf
  • Tomasz Lazar – laureat World Press Photo
  • Bobby Anwar – danski fotograf
  • Gal Gadot – glumica i zaštitno lice Huawei P20 serije

Najboljih 50 fotografija iz regije CEE & Nordic bit će automatski prijavljene u globalno Next Image natjecanje. Među poznatim hrvatskim fotografima koji također podržavaju ovo natjecanje našli su se i Roberto Pavić i Sanja Dvornik, čije će galerije fotografija moći poslužiti kao inspiracija i ostalim prijaviteljima.

Pobjednici svake pojedinačne kategorije bit će nagrađeni Matebook X tabletom, objavljivanjem njihove fotografije u magazinu National Geographic te novčanom nagradom od 2.000 eura. Drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti Huawei P20Pro i P20 pametne telefone, dok će preostali biti nagrađeni prema izboru glasača u šest kategorija. Konačno, glavnog pobjednika kojeg će izabrati žiri Huawei će nagraditi Matebook X tabletom, objavom njegove fotografije u magazinu National Geographic, novčanom nagradom od 10.000 eura te prilikom da sudjeluje u desetodnevnoj foto ekspediciji National Geographic magazina u Italiji u rujnu.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]