Preklopni iPhone stiže tek 2023. godine

Nedavnim lansiranjem modela Huawei Mate X2, došli smo do treće generacije preklopnih smartfona sa savitljivom zaslonima. Vidjeli smo da je ovaj uređaj dobio IP53 certifikat otpornosti na vodu, tj. prskanje, a napredovao mu je i mehanizam preklapanja.

Upravo ova poboljšanja u odnosu na prvu verziju su preklopne uređaje učinila upotrebljivima i poželjnima, što će se, vjerujemo, dogoditi i sa sljedećom generacijom Samsungovog Folda, o kojem također kruže glasine, koje među ostalim sugeriraju da će ovaj model dobiti IP68 certifikat i S-Pen olovku, čime bi mogao zaintrigirati mnoge kupce, usprkos visokoj cijeni.

No, što je s ostalima? Mnogi su demonstrirali svoje preklopne smartfone, ali njihova dostupnost na tržištu je ograničena, a ono što mnogi željno iščekuju je, naravno, Appleov preklopni iPhone.

Prema mnogim analitičarima, Apple bi svoj prvi preklopnjak mogao predstaviti tek 2023. godine, čime će u velikoj mjeri kasniti za Android taborom. Naravno, ovo je inače u Appleovom stilu, a moguće je da se odlučio još pričekati kako bi se tehnologija savitljivih zaslona još usavršila.

Bilo kako bilo, ukoliko želite savitljivi zaslon, osuđeni ste na Android, a ako baš želite imati preklopni iPhone, po svoj prilici ćete morati pričekati još dvije godine.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT