Procurila nova hrpa detalja o Samsungu Galaxy S10

Danas je procurila nova hrpa specifikacija o Samsungu Galaxy S10, ali i neke o savitljivom modelu koji bi zajedno s njim mogao biti predstavljen 20. veljače. Prema informacijama koje dolaze od XDA zajednice, S10 će biti dostupan u varijantama sa 6 ili 8 GB RAM-a, te u kombinaciji sa 128, 256 ili 512 GB interne memorije.

5G model, koji stiže tijekom ljeta, navodno bi trebao doći i u 1 TB verziji, a količina RAM-a kojom će raspolagati trebala bi iznositi minimalno 8 GB, a u jednoj od varijanti čak i 12 GB.

Isti izvor navodi da će sva tri modela (S10 lite, S10 i S10 Plus) donijeti 16 MP ultraširokokutnu kameru koja će pokrivati kut od 123 stupnja, ali neće biti optički stabilizirana. Glavna kamera navodno donosi 12 MP senzor i optičku stabilizaciju, te već poznati promjenjivi otvor blende od f/1.5 do f/2,4.

S10 Plus bi trebao dobiti i treću kameru, koja će po svojoj prirodi biti telefoto, dakle služit će za optičko povećanje, s kutom pokrivanja od 45 stupnjeva.

S10 bi trebao donijeti i tzv. Bright night način snimanja, sličan onome kojeg smo upoznali na Huaweiju pod nazivom Night mode. Kamera okida više fotografija s različitim trajanjima ekspozicije istovremeno i kombinira ih jednu.

Kvalitetu fotografija dodatno će podići i integracija neuralnog procesora (NPU), koji će zahvaljujući umjetnoj inteligenciji olakšati automatsko prepoznavanje scena i subjekata.

Što se baterija tiče, najmanji model, tj. 5,8-inčni Galaxy S10 lite (ili Galaxy S10 E) prema ovom izvoru imat će kapacitet od 3100 mAh. 6,1-inčni Galaxy dobit će S10 3500 bateriju, a najveći Galaxy S10+ 4000 mAh.

Na kraju spomenimo i Galaxy F, preklopni uređaj savitljivog zaslona, koji bi prema istom izvoru trebao doći u varijantama od 512 GB i 1 TB.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT