Procurila nova hrpa detalja o Samsungu Galaxy S10

Danas je procurila nova hrpa specifikacija o Samsungu Galaxy S10, ali i neke o savitljivom modelu koji bi zajedno s njim mogao biti predstavljen 20. veljače. Prema informacijama koje dolaze od XDA zajednice, S10 će biti dostupan u varijantama sa 6 ili 8 GB RAM-a, te u kombinaciji sa 128, 256 ili 512 GB interne memorije.

5G model, koji stiže tijekom ljeta, navodno bi trebao doći i u 1 TB verziji, a količina RAM-a kojom će raspolagati trebala bi iznositi minimalno 8 GB, a u jednoj od varijanti čak i 12 GB.

Isti izvor navodi da će sva tri modela (S10 lite, S10 i S10 Plus) donijeti 16 MP ultraširokokutnu kameru koja će pokrivati kut od 123 stupnja, ali neće biti optički stabilizirana. Glavna kamera navodno donosi 12 MP senzor i optičku stabilizaciju, te već poznati promjenjivi otvor blende od f/1.5 do f/2,4.

S10 Plus bi trebao dobiti i treću kameru, koja će po svojoj prirodi biti telefoto, dakle služit će za optičko povećanje, s kutom pokrivanja od 45 stupnjeva.

S10 bi trebao donijeti i tzv. Bright night način snimanja, sličan onome kojeg smo upoznali na Huaweiju pod nazivom Night mode. Kamera okida više fotografija s različitim trajanjima ekspozicije istovremeno i kombinira ih jednu.

Kvalitetu fotografija dodatno će podići i integracija neuralnog procesora (NPU), koji će zahvaljujući umjetnoj inteligenciji olakšati automatsko prepoznavanje scena i subjekata.

Što se baterija tiče, najmanji model, tj. 5,8-inčni Galaxy S10 lite (ili Galaxy S10 E) prema ovom izvoru imat će kapacitet od 3100 mAh. 6,1-inčni Galaxy dobit će S10 3500 bateriju, a najveći Galaxy S10+ 4000 mAh.

Na kraju spomenimo i Galaxy F, preklopni uređaj savitljivog zaslona, koji bi prema istom izvoru trebao doći u varijantama od 512 GB i 1 TB.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]