Procurile slike Sony Xperije XA2 Ultra i Xperije L2

Netko unutar Sonyja očito ima pristup odjelu na kojemu piše “povjerljivo” jer su unutar 24 sata uspjele procuriti slike čak dva nova modela. Jedan je prikazan na fotografijama, a drugi na 3D renderima, no vjerojatno su oba autentična.

Xperia XA2 Ultra nastavlja tamo gdje je stala Xperia XA1 Ultra. I dalje ima 6-inčni Full HD zaslon s omjerom stranica 16:9, a glasine govore da će ga pokretati Snapdragon 660 i da će imati 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Operativni sustav je Android 8.0 Oreo. Ono što je novo je čitač otisaka prstiju smješten na poleđini (XA1 Ultra ga ni nema), prvi takav na jednom Sony smartfonu. Dvije kamere su sprijeda umjesto straga.

Drugi model je Xperia L2. Također ima čitač otisaka prstiju straga, procesor je Snapdragon 630, ima 4 GB RAM-a, 5,5-inčni zaslon i, nažalost, Android 7.0 Nougat. Dizajn oba uređaja nije ni spektakularan ni revolucionaran kako se najavljivalo, no još nam ostaje vidjeti kako će izgledati Sonyjev vrh ponude.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]