Prodajno pakiranje Samsung Galaxyja S9 otkriva specifikacije

Kad jednom krenu, teško ih je zaustaviti. Govorimo o informacijama o Samsung Galaxyju S9 čije će predstavljanje na MWC-u ostaviti tek par neotkrivenih detalja, čini se. Najnovija fotografija prodajnog pakiranja otkriva većinu detalja o hardveru pa krenimo redom.

Zaslon je dijagonale 5,8 inča, baš kao na Galaxyju S8, a ako računamo da su uglovi zaobljeni, zapravo dobivamo 5,6 inča. S aktualnim modelom dijeli i QHD+ rezoluciju (1440 x 2960 piksela). Glavna kamera je rezolucije 12 MP, ima optičku stabilizaciju, promjenjivi otvor blende od f/1,5 do f/2,4 i može snimati super usporene snimke. Na kutiji ne piše, ali navodno će hvatati 1000 sličica u sekundi. Prednja kamera je 8 MP. Procesor nije naveden, ali zato memorija jest i iznosi 4 GB za RAM i 64 GB za internu memoriju.

Kućište je zaštićeno od vode i prašine i u njega su ugrađeni stereo zvučnici koje je podesila ekipa iz AKG-a. U paketu dolaze slušalice koje potpisuju isti ljudi. Za sigurnost su zaduženi skener šarenice i Samsungovo dobro poznato rješenje Knox. Bežično punjenje je, naravno, podržano, ali se postolje kupuje odvojeno.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]