Promo poster otkriva kombinaciju plavog Notea 9 i žute olovke

Kako se približavano 9. kolovozu, danu kad će svijet ugledati novi Samsung Galaxy Note 9, sve više informacija o njemu lagano curi po bespućima interneta. Najnoviji detalj s kojim se susrećemo je reklamna fotografija na kojoj je vidljiv Note 9 u plavoj boji, dok je njegov S-Pen obojan u žuto, baš kao što je dao naslutiti i prvi službeni teaser pušten prije nekoliko tjedana.

Moglo bi se reći da je ovo zanimljiva kombinacija boja, a tek treba vidjeti kako će Samsung iskombinirati ostale, jer bi se u ponudi, prema trenutno dostupnim informacijama, trebale naći siva, crna, ljubičasta i smeđa boja kućišta.

Što se specifikacija tiče, ponovimo da će uređaj imati zaslon dijagonale 6,3 ili 6,4 inča, bit će pokretan Exynosom 9810, odnosno Snapdragonom 845 u SAD, imat će 6 GB RAM-a i vjerojatno bateriju kapaciteta 4000 mAh.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]