Samsung bi trebao biti jedini dobavljač zaslona za Huawei P30 i P30 Pro

Najnovije informacije o nadolazećem Huaweijevom top modelu P30 Pro dolaze s kineske društvene mreže Weibo, a tiču se zaslona. Prema ovom izvoru, P3o i P30 Pro imat će ugrađene Samsungove Super AMOLED panele.

Dva najveća rivala u Android taboru uspjela su naći zajednički jezik, i naravno, zajednički interes. Samsung će imati osiguran jedan dio proizvodnih kapaciteta, a Huawei za svoje uređaje ugradnju najboljih AMOLED zaslona na tržištu.

Ovim će se svakako smanjiti vjerojatnost ponovne pojave problema sa zaslonima kao što je to slučaj bio s prvom serijom modela Mate 20 Pro, kad je jedan dio isporučenih od strane LG-a dobivao zelenu boju, dok oni koje je izradio BOE tih problema nisu imali.

Naravno, radi se o neslužbenim informacijama, što znači da ćemo za potvrdu morati pričekati službeno predstavljanje.

Inače, zahvaljujući curenjima informacija, ali i teaserima puštenim od strane vodstva kompanije, o Huaweiju P30/P30Pro znamo već podosta, a najnovije detalje možete pročitati u ovim člancima.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]