Samsung Galaxy A35 – novi adut korejske kompanije u nižem cjenovnom razredu?

Nakon što je nedavno lansirao top modele iz serije Galaxy S24, Samsung se priprema za bitku i u nižem cjenovnom razredu. Prema posljednjim informacijama koje su se pojavile na bespućima interneta, uskoro bismo mogli upoznati modeli pod nazivom Galaxy A35.

Tako se danas pojavila i prva navodna fotografija uživo ovog modela, a izlistan je i od strane južnokorejske RRA agencije. Fotografija koja navodno prikazuje Galaxy A35 otkriva oblik pozadina kućišta, s tri kamere i LED bljeskalicom.

Model je trenutno poznat pod kodnom oznakom SM-A356N i A356U. Vjerojatno se radi o varijantama za različita tržišta, a nedavni benchkmark testovi su pokazali da će u njemu kucati Exynos 1380 procesor u kombinaciji sa 6 GB RAM-a.

Od ostalih detalja poznato je da će Galaxy A35 donijeti 6,6-inčni zaslon sa 120 HZ stopom osvježavanja, 1080p rezoluciju, te 5000 mAh bateriju, koja će sudeći prema hardverskim specifikacijama, ovom modelu vjerojatno osigurati dvodnevnu autonomiju.

Kada će Galaxy A35 biti službeno predstavljen za sada nije poznato, kao ni njegova cijena, no možemo pretpostaviti da će bii razumna s obzirom na sve jaču konkurenciju koja dolazi iz Kine.

Via