Samsung Galaxy A52 5G donosi zanimljive specifikacije u srednji cjenovni razred

Mnoge glasine i curenja informacija upućuju na to da će Samsung uskoro lansirati novi model srednjeg cjenovnog razreda – Galaxy A52 5G. Ovaj uređaj bi trebao stići izravni nasljednik lanjske uspješnice Galaxy A5.

Tako bi A52 5G trebao doći sa 6,5-ičnim Super AMOLED zaslonom i malom punch-hole rupicom na vrhu za selfie kameru, baš kao i ostali aktualni modeli. Pogonski stroj bi trebao biti Snapdragon 750G u kombinaciji s 8 GB RAM-a, a početni model bi navodno u startu trebao donijeti 128 GB interne memorije. Ako su glasine istinite, vjerojatno će imati i utor za memorijske kartice.

Baterija će imati kapacitet od 4500 mAh, s podrškom za 25W brzo punjenje, dok bi kućište trebalo biti vodootporno, s IP67 certifikatom. Od povezivosti se, naravno, ističe podrška za 5G mreže, dok bi modul kamere trebao sadržavati primarnu 64 MP, 12 MP ultra-širokokutnu i 5MP senzor dubine, dok je selfie kameri namijenjen 32 MP senzor.

S obzirom na količinu dostupnih informacija, kao i priložene rendere, službeno predstavljanje nije daleko, što znači da bi se uskoro mogao i pojaviti u prodaju. Glasine spominju da bi se cijena u SAD trebala kretati oko 440 dolara, što prevedeno u europske cijene iznosi otprilike isto toliko eura.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT