Samsung Galaxy Fold 2: Renderi na temelju poznatih informacija

Nakon što je prošle godine započela nova era u industriji smartfona – proizvodnja uređaja sa savitljivim zaslonima, polako stiže vrijeme i za njihove nove generacije. Već se u nekoliko navrata špekuliralo kako Samsung priprema nasljednika Galaxy Folda, a u međuvremenu su počeli curiti i detalji.

Tako su umjetnici na temelju poznatih informacija ponovno izradili CAD rendere kako bi Galaxy Fold 2 trebao izgledati. Prema onome što na ovim slikama vidimo, novi Fold, odnosno barem jedna njegova polovica, bi straga trebala nalikovati na aktualni Galaxy S20, dok bi sprijeda mogao izgubiti zub u kojem su u prvom modelu smješteni senzori i prednja kamera.

Moguće je da Samsung ubrzano radi na ugradnji kamere ispod zaslona, što bi uvelike pomoglo estetici uređaja, ali i ergonomiji, budući da bi cijeli zaslon bio upotrebljiv, ali i simetričan.

U zaklopljenom stanju također očekujemo veći zaslon od onog na prethodniku, a ako je vjerovati renderima, protezat će se od ruba do ruba.

Ipak, s obzirom da se radi o čistim špekulacijama, za konkretnije informacije trebat ćemo još malo pričekati.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT