Samsung Galaxy Note 10: promo materijali procurili neposredno prije službenog predstavljanja

I dok se dosađujemo čekajući večerašnji Samsungov Unpacked event na kojem će službeno biti predstavljeni Note 10 i Note 10+, zašto ne podijeliti s vama promotivni materijal koji je također u međuvremenu procurio?

Na promo materijalu, uz uobičajeno reklamiranje karakteristika postojećih i poznatih funkcija, kao npr. da S Pen može poslužiti kao daljinski upravljač, doznajemo i za novo „Superfast“ brzo punjenje, što upućuje da Samsung po ovom pitanju više neće zaostajati za konkurencijom.

Za sada nije poznato mislili li se pod ovim na 25W ili 45W brzo punjenje, kao što su glasine sugerirale. Naime, tek potonjim bi se uspio izjednačiti s Huaweijem, koji je 40W predstavio prije skoro godinu dana.

U fokusu su također mogućnosti kamere, no ako je vjerovati glasinama, po tom pitanju nećemo vidjeti ništa revolucionarno. Optičko povećanje će vjerojatno ostati na 2x, a sve i da se podigne na 3x, to će predstavljati kaskanje za konkurencijom.

Ne treba sumnjati u vrhunske performanse novog Notea, kako manjeg 6,3-inčnog, tako ni većeg 6,8-inčnog Plusa, a oni koji su navikli na S Pen olovku, teško da će je se odreći, zato Note serija zapravo ni nema izravnu konkurenciju.

Ono gdje je ostalo prostora za napredak je senzor primarne kamere i mogućnosti noćnog snimanja, zato ćemo izuzetnu pažnju posvetiti upravo tom segmentu, naravno, čim nam uređaj(i) stignu na test.

Inače, sve poznato o ova dva uređaja možete pročitati ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]