Samsung Galaxy S10 5G u prodaju kreće 5. travnja

Još dva tjedna i Samsung Galaxy S10+ više neće nositi titulu flagshipa ove kompanije, budući da će je od njega preuzeti njegova 5G varijanta, odnosno Samsung Galaxy S10 5G.

Ovaj model donosi još veći – 6,7-inčni zaslon, te će tako postati prvi komercijalno dostupan 5G smartfon. Također, S10 5G donosi i veću bateriju, konkretno 4500 mAh kapaciteta i brže brzo punjenje snage 25W.

Prodaja u Južnoj Koreji, tj. u zemlji gdje bi otprilike u isto vrijeme s radim trebala startati i prva 5G mreža, započinje 5. travnja, a nedugo zatim u SAD, gdje će ga ekskluzivno nuditi operater Verizon.

Nakon ovog modela, sredinom i tijekom druge polovice godine možemo očekivati i niz modela drugih proizvođača koji će lansirati svoje nove uređaje s podrškom za povezivanje na novu generaciju mobilnih mreža ili eventualno lansirati 5G varijante postojećih modela.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]